tiistai 2. syyskuuta 2008

Kesän herkkuja

Kesän aikana tuli tehtyä vaikka minkälaista herkkua, mutta ei kai niistä viitsi jälkeenpäin niin kovin paljoa kirjoittaa. Tässä kuitenkin muutamia kuvia ja ehkä ihan vähän reseptiä:

Naurissosekeitto ( Kasvislientä, viisi pientä valkoista naurista, kaksi pientä porkkanaa, sipuli ja desin verran ranskankermaa, mausteina mustapippuri ja persilja. Resepti löytyi Hesarin Ruokavuosi-opuksesta.)

Uudet perunat voinokareella, sillit ja savulohi

Paistetut ahvenfileet, uudet perunat uunissa ja kermaviilikastike

Jauhelihalla ja fetalla täytetyt paprikat ja tomaatti

Uunikasvikset fetalla ja possun sisäfile

Tämä muuten oli aika herkkua ja enteilee selkeästi syksyä. Idea tuli Mitä tänään syötäisiin -ohjelmasta, jota en juuri koskaan katso, mutta tällä kertaa sattui televisio olemaan päällä alkuillasta. Olympialaisten syy?

2 kommenttia:

Visualisti kirjoitti...

Uuuh ja jee! Täällä innokas ruokablogin seuraaja!

Tuo nauriskeitto on tosi hyvää, kiitos vinkistä! Nyt mulla on jo plakkarissa kaksi helppoa ja hyvää sosekeittoa, ja lisää tekis mieli tehdä! Eli hyviä vinkkejä otetaan vastaan - nyt ois jääkaapissa säkki punajuuria odottamassa, oisko hyväksi koettuja punajuurireseptejä?

Suurmestari Salami kirjoitti...

En oo vielä koskaan kokeillut punajuurisosekeittoa, vaikka reseptejä on kyllä tullut luettua. Ehkäpä kokeilemme yhdessä?