sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Salami toistaa itseään

Minulla on paha tapa innostua jostain tietystä ruokalajista niin paljon, etten sitten malta tehdä mitään muuta. Nyt näin on päässyt käymään kalan ja tuore-chorizon kanssa. Välillä kai pitäisi yrittää keksiä jotain uutta. Kalan kanssa näin ei käynyt, chorizo-pasta syntyi leikkien Jamie Oliveria.

Kalaa ja pinaattiperunamuussia sekä tomaatti-mozzarellasalaattia

Chorizo-pastaa (paljon valkosipulia ja oliiviöljyä, punasipulia, paprikaa, kirsikkatomaatteja, rucolaa ja basilikaa) (Minne ne yrtit ja tomaatit ovat kuvista kadonneet? Kyllä niitä siellä oli, ja runsaasti!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maistoin Pirkan tyrnijugurttia. Se oli myös tosi hyvää. Ei tainnut olla Pirkkaa se sinun maistamasi. Ajattelinkin ostaa seuraavaksi tyrnihilloa ja maustamatonta jugurttia olisikohan saman veroista?!?

Suurmestari Salami kirjoitti...

En tiennytkään että Pirkalla on tyrnijugurttia! Täytyy muuten kokeilla. Olisi hienoa päästä joskus tyrnimarjajahtiin, niin saisi tehtyä omat hillot ja mehut. Karhunvatukkapuskan aion istuttaa keväämmällä Nuuksioon. Onkos teidän pihalle suunnitteilla marjapensaita?

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Ajattelin tehokkaasti laittaa pari pensasmustikkaa. Yleisellä pihalla on karviaisia ja mustaherukoita. Siis pinta-alaa omalla pihallahan oli 20m2 :)